Onze stappen:
van planning tot oplevering

Onze projectleider geldt als aanspreekpunt voor het vlotte verloop van je gehele (ver)bouwproces. Stap voor stap maken we je renovatiedroom waar.

Stap 1: Aangenaam!

We beginnen met een huisbezoek. We luisteren eerst naar je specifieke behoeften en bekijken samen de te verbouwen ruimte(s). Dit is essentieel om de omvang van de werkzaamheden te kunnen inschatten.

Stap 2: Vrijblijvende offerte in onze showroom

Binnen de 2 weken na ons bezoek bij jou thuis doen we ons best om je een gedetailleerde offerte voor je (ver)bouwproject op te stellen. Voor complexe verbouwingen mikken we op een termijn van 3 tot 4 weken. In de offerte geven we een duidelijk kostenoverzicht mee, alsook een stappenplan voor een succesvolle uitvoering.

Stap 3: Goedgekeurde offerte en samenwerking

Heb je onze offerte ontvangen en is deze OK voor jou? Dan gaan we vol enthousiasme aan de slag! Je vertrouwen is onze drijfveer. Samen streven we ernaar om van je project een succes te maken. Na goedkeuring van de offerte teken je een principeakkoord, waarna we samen alles in detail bekijken.

Stap 4: Werkvoorbereiding en planning

Is de offerte getekend? Dan beginnen we met de voorbereiding van de werkzaamheden en de planning. Ons toegewijd team van projectleiders maakt een gedetailleerd plan op en zorgt voor de benodigde middelen en materialen. Onze interieurarchitecten kunnen indien nodig ook uitvoeringsplannen opstellen. Zo verzekeren we een vlotte uitvoering, met de nodige efficiënte en precisie.

Stap 5: Uitvoering

Werkvoorbereiding en planning? Check! Dan is het nu tijd om te starten met de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden. Ons ervaren team zet zich in om je project te realiseren. We houden daarbij de kwaliteit en voortgang nauwlettend in het oog. We koppelen dan ook regelmatig aan jou terug om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Stap 6: Oplevering

Bij de oplevering van je project, staat ons team klaar om ervoor te zorgen dat elk aspect van je renovatie voldoet aan je verwachtingen. We inspecteren samen de afgewerkte ruimte(s) om te verzekeren dat alles naar wens is. Indien nodig voeren we de aanpassingen zorgvuldig uit tot je tevreden bent met het eindresultaat. Je tevredenheid is onze prioriteit en we stellen dan ook alles in z’n werk om van je project een succes te maken.

Stap 7: Nazorg

Wij helpen je niet enkel tot bij de oplevering maar ook daarna. Indien je dat wenst, bieden wij gedetailleerd advies over nazorg en onderhoud van je project. Of het nu gaat om diverse inspecties, waterdichting, het plaatsen van meubels en deuren, schilderwerk … Je kan bij ons terecht met al je vragen en voorzien de nodige instructies en tips.

Hulp nodig bij je ontwerp?

Kunnen wij je helpen?

Kan je hulp gebruiken bij de bouw van je droomproject? Contacteer ons!